Connect with us

Eveniment

Spectacol extraordinar de teatru pentru copii la cinema, în Alba Iulia, în weekendul 14-15 mai

Published

on

cinema spectacol extraordinar de teatru pentru copii la cinema, în alba iulia, în weekendul 14-15 mai Spectacol extraordinar de teatru pentru copii la cinema, în Alba Iulia, în weekendul 14-15 mai albatv cinema 14 15mai

„Micuța Dorothy”, o producție a Operei Comice pentru Copii

Hai la teatru în orașul tău! Duminică, 15 mai, de la ora 12:00, locuitorii orașului Alba Iulia sunt invitați să urmărească pe marele ecran al cinematografului Inspire Cinema din Alba Mall proiecția spectacolului extraordinar „Micuța Dorothy”, o producție a Operei Comice pentru Copii.

La nivel național, pe 15 mai, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat în 20 de cinematografe partenere ale campaniei „Hai la teatru în orașul tău!” din 15 orașe: Alba Iulia, Alexandria, Bacău, Bistrița, Botoșani, București, Buzău, Craiova, Focșani, Pitești, Satu Mare, Sibiu, Sinaia, Târgu Mureș și Vaslui. Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro sau offline, de la casele de bilete ale cinematografelor.

Cu o distribuție impresionantă, musicalul „Micuța Dorothy” semnat de Marius Țeicu după un libret de Sivia Kerim reprezintă o producție demnă de cele mai mari scene ale lumii. Opera Comică pentru Copii este o instituție de cultură unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează, care își trece în portofoliu o listă spectaculoasă de premii naționale și internaționale.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în localitatea lor sau românilor din străinătate. Astfel, iubitorii de teatru de pretutindeni pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacolul „Micuța Dorothy”, pe platforma de streaming www.scenatv.ro la data și ora la care va fi proiectat în cinematografe. Biletele pot fi achiziționate atât de pe www.teatrulacinema.ro, cât și de pe www.scenatv.ro.

Vizionare plăcută!

Advertisement

Mulțumim partenerilor media care s-au alăturat campaniei „Hai la teatru în orașul tău!”:

Pentru orice alte informații suplimentare considerați necesare vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la telefon: 0766 917 688, email: nicoleta@bestcommunities.ro. Persoană de contact: Nicoleta Puiu.

Continue Reading
Advertisement

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *