Connect with us

Actualitate

Polițiștii din Blaj caută o femeie care a plecat de la locuința unei rude și nu a mai ajuns la domiciliu

Published

on

alecusan savina polițiștii din blaj caută o femeie care a plecat de la locuința unei rude și nu a mai ajuns la domiciliu Polițiștii din Blaj caută o femeie care a plecat de la locuința unei rude și nu a mai ajuns la domiciliu alecusan savina

La momentul dispariției purta pantaloni de trening roz, bluză de trening roz, iar în picioare avea o pereche de șlapi de culoare deschisă.

Polițiștii din Blaj caută o femeie care a plecat de la locuința unei rude și nu a mai ajuns la domiciliu. Persoanele care pot da informații, care să conducă la identificarea sa, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

La data de 13 mai 2022, în jurul orei 07,30, Poliția Municipiului Blaj a fost sesizată de către o femeie din Blaj, cu privire la faptul că, în cursul zilei de ieri, 12 mai, verișoara sa, ALECUȘAN SAVINA, de 69 de ani, i-a făcut o vizită, iar în jurul orei 15,30 a plecat spre locuința sa, din Blaj, fără să mai ajungă acasă și fără a se cunoaște unde ar putea fi.

Femeia are următoarele semnalmente:

  • 150 cm înălțime;
  • Ochi căpriu;
  • față ovală;

La momentul dispariției purta pantaloni de trening roz, bluză de trening roz, iar în picioare avea o pereche de șlapi de culoare deschisă.

Polițiștii desfășoară, în continuare, cercetări în vederea identificării femeii, iar aceasta a fost dată în urmărire.

Advertisement

Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea lui sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

Continue Reading
Advertisement

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *