Connect with us

Actualitate

Ucraina a fost ”cumpărată” de America!

Published

on

harta ucraina  Ucraina a fost ”cumpărată” de America! harta ucraina

Mass-media, desigur că promovează războiul, pentru că interesul joacă fesul!

”Știți de ce SUA trimit atât de multe arme în Ucraina? Nu pentru caritatea creștină, fiți siguri, ci pur și simplu pentru că 3 mari multinaționale americane au cumpărat 17 milioane de hectare de teren excelent de la Zelensky.

Acestea sunt Cargill, Du Pont și Monsanto (care este formal germano-australiană, dar cu capital american).

Pentru a înțelege ce sunt 17 milioane de hectare, gândiți-vă că toată România are 14,8 milioane de hectare de teren agricol.

Pe scurt, trei companii americane au cumpărat o suprafață agricolă utilă, în Ucraina, mai mare decât întregul teren agricol al României.

Și cine sunt deasupra acestor trei companii ?

Advertisement

Întotdeauna ei: V@nguard, Bl@ckrock, Bl@ckstone, adică aceiași trei coloși financiari care controlează, și toate băncile din lume, și toate industriile de război majore din univers.

Iată de ce furajele (Cargill și Du Pont) și îngrășămintele (Monsanto-Bayer) au suferit creșteri senzaționale încă de dinainte de război: pentru că știau deja totul, erau informați de toate.

Și știi când se va termina războiul ?

Când marile companii financiare își vor fi înlăturat stocul de arme plătit tot de noi, europeni idioți, deja storși de aceeași bandă care, între timp, speculează grâu, orez, furaje, îngrășăminte.

Mass-media, desigur că promovează războiul, pentru că este deținută de aceleași Vanguard, Bl@ckrock și Bl@ckstone.

Advertisement

Și Bidęn vrea război, desigur, pentru ca a fost ales de aceiași trei magnifici !” scrie pe pagina sa de socilizare David Coldea.

Continue Reading
Advertisement

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *