Connect with us

Actualitate

Tânăr din Alba Iulia reținut de polițiști. Ar fi sustras scule electrice din boxele aflate la subsolul unui bloc

Published

on

politia alba tânăr din alba iulia reținut de polițiști. ar fi sustras scule electrice din boxele aflate la subsolul unui bloc Tânăr din Alba Iulia reținut de polițiști. Ar fi sustras scule electrice din boxele aflate la subsolul unui bloc politia alba tv

Un tânăr din Alba Iulia a fost reținut de polițiști. Ar fi sustras scule electrice din boxele aflate la subsolul unui bloc. A fost prins, în flagrant, imediat după ce le-a vândut.

La data de 19 mai 2022, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au identificat și reținut un tânăr de 25 de ani, din Alba Iulia, care este bănuit de furt calificat.

Se pare că, în după amiaza zilei de 19 mai 2022, acesta ar fi pătruns, prin efracție, în mai multe boxe situate la subsolul unui bloc de locuințe din Alba Iulia, de unde ar fi sustras scule electrice și diverse alte bunuri, în valoare de aproximativ 9.000 de lei.

Ulterior ar fi intenționat să valorifice o parte din bunurile sustrase, iar în jurul orei 22,30, acesta a fost depistat, în flagrant delict, de către polițiștii din Alba Iulia, imediat după ce le-ar fi vândut unui bărbat din Alba Iulia.

Advertisement

În cursul zilei de azi, 20 mai, tânărul reținut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii sale activități infracționale.

Continue Reading
Advertisement

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *