Connect with us

Actualitate

O singură inimă, a Florinei Nina Breazu, la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia. Când îl avem pe Dumnezeu în suflet, totul este posibil!

Published

on

maria dan paucean o singură inimă, a florinei nina breazu, la liceul cu program sportiv din alba iulia. când îl avem pe dumnezeu în suflet, totul este posibil! O singură inimă, a Florinei Nina Breazu, la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia. Când îl avem pe Dumnezeu în suflet, totul este posibil! maria dan paucean lansare de carte albatv

Să învățăm copiii și nepoții să țină fruntea sus cu demnitate, să fie drepți și corecți, să aibă respect

Marți, 24 mai 2022, de la ora 18.00, vă invităm la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, în Sala de sport „Nicușor Marcu”, unde va avea loc lansarea cărții „O singură inimă”, de Florina Nina Breazu.

„Doresc ca prin această carte să transmit un mesaj, acela de a ne iubi și de a ne ajuta aproapele necondiționat, de a-i întinde o mână de ajutor atunci când strigă după el, de a-l îmbrățișa cu tot sufletul. Să ne urmăm întotdeauna visul!

Când îl avem pe Dumnezeu în suflet, totul este posibil! Să căutăm oamenii noștri, acei oameni devotați, sinceri și loiali. Să căutăm acei oameni pozitivi, acei oameni care te ajută să evoluezi, care știu să te pună în valoare, acei oameni care știu să te mustre cu blândețe.

Să învățăm copiii și nepoții să țină fruntea sus cu demnitate, să fie drepți și corecți, să aibă respect față de părinți și bunici, față de cei care le-au pus pentru prima dată condeiul și ceaslovul în mână, să iubească tradiția și spiritualitatea românească…învățați-i pe ei!

Advertisement

Nu lăsați clipa să treacă pe langă voi și nici timpul să vă ia clipa! NIHIL SINE DEO!”, transmite autoarea.

Volumul va fi prezentat de prof. Daniela Floroian, moderatorul activității la care sunteți așteptați cu tot dragul, pentru a susține acest debut în proză al Florinei Nina Breazu, de meserie economist, iar „de caracter”, un mare om!

La final, elevi ai Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia vor oferi un moment artistic, urmat de un recital susținut de interpreta Maria Dan Păucean.

Evenimentul de marți, 24 mai 2022, are loc în cadrul proiectului 3.17 Lansări și prezentări de carte, în organizarea Consiliului Județean Alba și a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *