Connect with us

Actualitate

Activitățile dedicate siguranței copiilor au continuat. Polițiștii au desfășurat noi lecții educative, menite să sporească cunoștințele celor mici.

Published

on

politia-romana  Activitățile dedicate siguranței copiilor au continuat. Polițiștii au desfășurat noi lecții educative, menite să sporească cunoștințele celor mici. politia romana albatv

Celor mici le-au fost reamintite regulile de circulație rutieră și le-au fost oferite, pe înțelesul lor, sfaturi utile pentru a nu deveni victime ale diverselor accidente sau infracțiuni.

În 3 iunie, polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, împreună cu polițiștii Serviciului Rutier, cei ai Serviciului Ordine Publică și cei au Serviciului pentru Acțiuni Speciale au avut întâlnire cu peste 200 de preșcolari din cadrul Grădiniței cu Program Prelungit nr. 7 ”Scufița Roșie” din municipiul Alba Iulia.

Celor mici le-au fost reamintite regulile de circulație rutieră și le-au fost oferite, pe înțelesul lor, sfaturi utile pentru a nu deveni victime ale diverselor accidente sau infracțiuni.

De la întâlnire nu au lipsit Ares și Sara, doi ciobănești germani folosiți în activitatea de patrulare, care, împreună cu conducătorii lor au făcut mici exerciții demonstrative, spre deliciul copiilor care i-au răsplătit cu aplauze și mângâieri.

Joi, 2 iunie, polițiștii de la rutieră, împreună cu cei de la prevenire au organizat o activitate de punere în aplicare a cunoștințelor de siguranță rutieră, la care au participat elevi de gimnaziu care fac parte din patrule școlare ce funcționează la nivelul unităților de învățământ din municipiul Alba Iulia.

Advertisement

Participanții au avut ocazia să exerseze în condiții de trafic real și au beneficiat de premii și surprize care au fost puse la dispoziție de Consiliul Județean Alba.

Continue Reading
Advertisement

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *