Connect with us

Actualitate

Rus Maria Natalia, judoka legitimată la CS Unirea Alba Iulia, medalie de argint obținută la Concursul Național U14 

Published

on

Rus Natalia Maria judo alba iulia_alba tv  Rus Maria Natalia, judoka legitimată la CS Unirea Alba Iulia, medalie de argint obținută la Concursul Național U14  Rus Natalia Maria judo alba iulia alba tv

Secția de judo a CS Unirea Alba Iulia obține o nouă performanță, de această dată, la Concursul Național U14 Individual, desfășurat în perioada 3-4 iunie 2022, la Brașov.

Junioara Rus Maria Natalia s-a clasat pe locul 2 la categoria de greutate – 63 de kilograme, obținând astfel o medalie de argint, foarte importantă pentru CS Unirea Alba Iulia.

Sportiva este pregătită de către antrenorii Dinu Alin și Dinu Cristian. Ne bucurăm că după rezultatele extraordinare obținute recent de judoka noștri consacrați – Alexandru Sibișan și Laura Alexia Bogdan – se evidențiază un nou talent. Nici o medalie nu poate fi obținută, însă, fără muncă și perseverență.

Rus Maria Natalia este elevă în clasa a VI-a la Liceul Tehnologic ”Alexandru Domșa” din Alba Iulia. Este o sportivă muncitoare, perseverentă, competitivă și ambițioasă, cu o capacitate de reacție rapidă. Sperăm ca rezultatele viitoare să fie la fel de bune!

Advertisement

Concursul a fost organizat de către Federația Română de Judo, în parteneriat cu Ministerul Sportului.

CS Unirea Alba Iulia (director Daniela Moșneag) transmite felicitări tuturor sportivilor și antrenorilor.

Continue Reading
Advertisement

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *