Connect with us

Actualitate

Daniel Zdrânc: De astăzi vom plăti mai mult pentru biletele de autobuz și pentru abonamente în Alba Iulia. Vezi comparația cu alte orașe

Published

on

stp alba tv  Daniel Zdrânc: De astăzi vom plăti mai mult pentru biletele de autobuz și pentru abonamente în Alba Iulia. Vezi comparația cu alte orașe stp alba tv

Noile tarife depășesc tarifele pentru servicii similare din București sau Cluj.

De astăzi vom plăti mai mult pentru biletele de autobuz și pentru abonamente în Alba Iulia și zona metropolitană.

Noile tarife depășesc tarifele pentru servicii similare din București sau Cluj.

Alba Iulia – 3,5 lei/ 60min

București – 3 lei/ 90 min

Advertisement

Cluj – 3 lei/ 1 călătorie

Abonament 1 lună

Alba Iulia – 105 lei

București – 80 lei

Cluj – 90 lei

Advertisement

În Alba Iulia circulă aceeași flotă de autobuze învechite și poluatoare chiar dacă peste tot în lume este încurajat transportul ecologic și creșterea confortului călătoriilor, reducerea emisiilor și a zgomotului.

✔️  Daniel Zdrânc: De astăzi vom plăti mai mult pentru biletele de autobuz și pentru abonamente în Alba Iulia. Vezi comparația cu alte orașe 2714Un oraș modern are nevoie de un sistem modern de transport în comun care să încurajeze cetățenii să utilizeze mai puțin mașinile personale.

✔️  Daniel Zdrânc: De astăzi vom plăti mai mult pentru biletele de autobuz și pentru abonamente în Alba Iulia. Vezi comparația cu alte orașe 2714Serviciul de transport public reprezintă un suport al economiei locale dar asta nu înseamnă că trebuie să rămână încremenit în timp iar pe măsură ce calitatea scade tarifele să crească, scrie pe pagina sa de socializare Daniel Zdrânc.

Continue Reading
Advertisement

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *