Connect with us

Actualitate

Concert aniversar – un an de activitate AIBD

Published

on

aibd alba iulia albatv  Concert aniversar – un an de activitate AIBD aibd alba iulia albatv

Sâmbătă, 21 Octombrie 2023, va avea loc Concertul Aniversar – Un an de activitate AIBD la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, începând cu ora 18.00.

Alba Iulia Brass and Drums este un proiect implementat de Asociația „Artele Cetații”, susținut de Primăria Alba Iulia, prin programul Bugetării Participative din 2021.

Evenimentul va marca un an de zile de la primele repetiții, atunci când Petru Adam, coordonatorul proiectului, a pus bazele acestui grup. Proiectul se adresează atât celor inițiați în muzică, cât și celor care doresc să învețe să cânte la un instrument, fără a avea cunoștințe muzicale.

La momentul depunerii proiectului, în ediția de Bugetare Participativă 2021, Alba Iulia Brass and Drums a fost cel mai votat proiect de către albaiulieni, câștigând astfel finanțarea pusă la dispoziție din bugetul local, de către Primăria Alba Iulia.

În decurs de un an, peste 70 de membri ai comunității albaiuliene s-au alăturat acestui proiect și fac parte astăzi din „familia AIBD”.

Advertisement

În cadrul concertului aniversar, pe lângă orchestra Alba Iulia Brass and Drums, pe scenă se vor afla, în calitate de invitați, trupa de dans sportiv Life is Dance, grupul de gimnastică ritmică al Asociației Alexandra Pavel, dansatorul Tudor Popa și corul de copii Theotokos. Evenimentul va fi prezentat de Adriana Stroe.

Intrarea la eveniment este liberă!

Continue Reading
Advertisement

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *