Connect with us

Actualitate

„Șah-mat!”, mâine, de Ziua Mondială a Șahului, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Published

on

Șah-mat! - lucian blaga alba  „Șah-mat!”, mâine, de Ziua Mondială a Șahului, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba Sah mat lucian blaga alba

La final, toată lumea primește o bombonică, un semn de carte, iar doritorii pot să împrumute cărțile din expoziția temporară organizată cu această ocazie.

Mâine, 20 iulie 2022, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba sunt așteptați toți copiii pasionați de șah! Am pregătit pentru ei o expoziție interesantă, De Ziua Mondială a Șahului, cu o selecție de volume dedicate „sportului minții”, din colecțiile bibliotecii, dar și o sesiune de confruntări amicale între participanții la activitate. Aceastea vor avea loc de la ora 11.00 la 12.00, în curtea instituție.

Noi am creat contextul, table de șah avem, așteptăm „combatanții”! La final, toată lumea primește o bombonică, un semn de carte, iar doritorii pot să împrumute cărțile din expoziția temporară organizată cu această ocazie.

Proiectul cultural 3.26 Șah-mat! face parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, și este un proiect educativ de promovare a literaturii de specialitate și a fondului de carte asociat jocului de șah, prin intermediul unor ateliere dedicate.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *