Connect with us

Actualitate

Cum te programezi ONLINE pentru consultații, în policlinica Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia

Published

on

programare online spital alba iulia urgente albatv cum te programezi online pentru consultații, în policlinica spitalului județean de urgență alba iulia Cum te programezi ONLINE pentru consultații, în policlinica Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia programare online spital alba iulia urgente albatv

Încurajăm pacienții să se programeze online, pentru consultații

Spitalul Județean de Urgență (SJU) Alba Iulia încurajează pacienții să utilizeze sistemul online de programări, pentru planificarea și efectuarea consultațiilor, la policlinica situată pe strada Mușețelului, nr. 2.

Digitalizarea programărilor a reprezentat un proiect important pentru SJU Alba Iulia și ne dorim ca pacienții să beneficieze de această facilitate.

Programările online se realizează accesând portalul spitalului:

https://portal.spitalalba.ro/Programari-Online.

La acest link se poate ajunge și accesând site-ul spitalului: www.spitalalba.ro (click pe ”PROGRAMARI ONLINE”).

Advertisement

Ulterior, de pe https://portal.spitalalba.ro/, se accesează categoria ”Programări Online”. Această pagină poate fi găsită și accesând link-ul: https://portal.spitalalba.ro/Programari-Online

Programarea Online se realizează în doar câteva minute. Pacientul selectează perioada în care dorește, specialitatea medicală și medicul (dacă optează pentru unul). Ulterior, sistemul online caută intervale orare libere în perioada specificată de către dvs. După ce alegeți ziua și ora, trebuie să completați câmpurile cu: nume, prenume, data nașterii, observații (dacă sunt), numărul de telefon și să fiți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

După realizarea acestor pași, vi se va remite o fișă de date și rugămintea de a vă prezenta la consultație cu următoarele documente: • BILET DE TRIMITERE de la medicul de familie • Buletin/Carte de identitate sau certificat de naștere • Card de sănătate • Documente medicale anterioare (Scrisori medicale, Bilete externare, Analize medicale, Copii certificate medicale).

De asemenea, în continuare, se pot realiza și programări telefonice, la numerele de la fișierele policlinicii: 0258826272 sau 0258835505, dar și la numerele de telefon mobil: 0766066193 sau 0766066172. Programările telefonice se realizează, de luni până vineri, între orele 07:00 și 15:00.

Biroul de presă al SJU Alba Iulia

Advertisement

Continue Reading
Advertisement

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *