Connect with us

Actualitate

1 Iunie, în Ținutul Fericirii, în Cetatea Alba Carolina. Program

Published

on

tinutul fericirii albatv alba iulia 1 iunie, în Ținutul fericirii, în cetatea alba carolina. program 1 Iunie, în Ținutul Fericirii, în Cetatea Alba Carolina. Program tinutul fericirii albatv alba iulia

Nu mai puțin de 8 atracții gonflabile uriașe în care cei mici să-și consume energia și să-și arate măiestria și multe alte surprize

Pentru o zi, nu una oarecare, ci ziua cea mai importantă pentru fiecare copil, 1 Iunie, Cetatea e pregătită să primească mii de micuți și să devină Ținutul Fericirii – un loc în care joaca e la ea acasă și jocurile copilăriei sunt atracțiile zilei.

Primăria Alba Iulia le-a pregătit sărbătoriților, în zona verde situată în fața Traseului celor 3 Fortificații, nu mai puțin de 8 atracții gonflabile uriașe în care cei mici să-și consume energia și să-și arate măiestria.

De la tobogane gigantice (Fun Rainbow XXL sau Girafa XXL) sau echipamente ce le vor pune la încercare abilitățile sportive (HyperBall sau Last Man Standing) și până la un spațiu tematic cu simpaticele personaje din Paw Patrol instalat în spațiul rezervat celor mai mici dintre sărbătoriți, toți copiii vor găsi ceva interesant de făcut.

Program 1 iunie în Ținutul Fericirii:

9:30 : „Sărbătorile Copilăriei” Curtea Catedralei Încoronării (Arhiepiscopia Ortodoxă Română și Filantropia Ortodoxă Alba Iulia)

Advertisement

10.00- 19.00 Zona de tobogane și atracții gonflabile (cu pauză între 14:00 și 16:00).

11:30- 12:00 Flashmob- Dansul copilăriei pe esplanada Catedralei Încoronării (Arhiepiscopia Ortodoxă Română și Filantropia Ortodoxă Alba Iulia)

9.00-12.00 Concurs atletism copii „Ziua Micului campion” Terenul central pe Stadionul Victoria Cetate.

12.00-14:30 Finala Mare si Finala Mica la Turneul de Fotbal Feminin pe Stadionul Victoria Cetate.

12:30 Vânătoare de comori în Cetate (Departamentul de tineret al Arhiepiscopiei Ortodoxe)

Advertisement

14:30 Atelier de Rugby susținut de antrenorii de la CSM Unirea Alba Iulia, unde cei mici vor primi dulciuri, înghețata, cupe și medalii.

15:00 Tir cu arcul în Parcul de aventură „Dynamis” (Arhiepiscopia Ortodoxă Română)

10.00- 17.00 Bazinul Olimpic: „Ziua Porților deschise pentru copii” la care vor participa antrenorii de polo si înot de la CSM Alba Iulia.

17:00 Animație socio- educativă (Asociația Studenților Creștini Ortodocși Alba Iulia)

18.00 Teatrul de Păpuși „Prichindel” Alba Iulia va aduce în Piața Cetății una dintre piesele de rezistență din repertoriu. Timp de 40 de minute, cei mici sunt invitați să cerceteze şi să experimenteze prin joc în „Laboratorul Veseliei”, un spectacol interactiv cu marionete.

Advertisement

Finalul zilei va fi, la rândul lui, glorios: dacii și romanii din Garda Romană îi vor prelua și încolona pe micuți pentru un marș printre și peste milenii.

Ne vedem la joacă, pe 1 iunie, în Ținutul Fericirii, în Cetatea Alba Carolina!

Continue Reading
Advertisement

1 Comment

1 Comment

  1. Ioana

    mai 31, 2022 at 8:38 am

    Abia aștept mulțumesc

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *