Connect with us

Truck Tuning Art 2022

Published

on

Truck Tuning Art  Truck Tuning Art 2022 Truck Tuning Art

În perioada 5-7 august 2022, se va desfășura, la Alba Iulia, evenimentul Truck Tuning Art, organizat de către Asociația Truck Tunning Art, în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia

Evenimentul va debuta cu un tur de onoare al cetății, realizat cu toate camioanele participante, în data de 5 august 2022, ora 19:00, pe traseul Ambient-Ampoi 1-Centru-Gară-Casa de Cultură-Calea Moților-Strada Gemina, urmând ca vehiculele să își facă intrarea triumfală în șanțurile cetății, spre deliciul publicului care va asista.

Pe parcursul zilei de 6 august, vor avea loc prezentarea și jurizarea camioanelor participante la secțiunile de concurs, spectacole și interacțiune cu publicul, care, pe tot parcursul zilei, va putea participa la acordarea prin vot a titlului onorific de „Cel mai tare din cetate”. Categoriile de concurs vor fi „Best Truck of the Show”, „Best Interior”, „Best Paint”, „Best Sound”, „Best Exhaust” și „Best Holland Style”. 

Pe data de 7 august, va avea loc premierea participanților la categoriile de concurs, precum și acordarea titlului onorific de „Cel mai tare din cetate”, de către primarul Municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa. Festivalul se va încheia cu un nou tur al camioanelor participante, pe traseul OMV-Ampoi 3-Ampoi 1-Șoseaua de Centură.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *