Connect with us

Actualitate

Serviciul de Telecomunicații Speciale organizează școala de vară „Bootcamp STS”

Published

on

Școala de vară Bootcamp STS  Serviciul de Telecomunicații Speciale organizează școala de vară „Bootcamp STS” Scoala de vara Bootcamp STS

Sunt invitați să se înscrie pentru această experiență IT&C studențiidin anii II și III de studiu ai facultăților cu profil tehnic, din domeniul comunicații și tehnologia informației.

Bootcamp STS se va desfășura în perioada 22 – 27 august a.c., în județul Brașov și va cuprinde prezentări și ateliere interactive cu echipamente, tehnică de comunicații și tehnologia informației, autospeciale moderne satelitare prin care sunt furnizate beneficiarilor instituției toate tipurile de servicii de comunicații și IT, în orice zonă din țară în lipsa unor conexiuni publice, dar și o vizită în unul dintre centrele de date ale STS.

Pe parcursul celor șase zile, studenții îi vor cunoaște pe cei mai buni specialiști ai instituției noastre și vor face schimb de idei cu ingineri hardware și de comunicații, programatori, administratori de sistem și de baze de date, specialiști în centre de date și platforme de virtualizare, experți în securitate cibernetică, dar și specialiști în rețele, în telefonie IP și videoconferință sau în management operațional. Bootcamp STS, un mix perfect între pregătire și experiențe de networking în aer liber, este susținut de partenerii noștri care vor contribui la o desfășurare profesionistă a școlii de vară.

Pentru prima ediție Bootcamp STS vor fi selectați 16 studenți din toate instituțiile de învățământ superior de stat militare, civile și particulare acreditate din România, conform criteriilor de selecție regăsite în pagina de înscriere: www.sts.ro, Secțiunea Bootcamp STS. După ce vor pune teoria în practică, studenții vor reveni în facultăți nu doar cu noi experiențe și cunoștințe, ci și cu prietenii pe termen lung și amintiri frumoase.

Urmărește-ne, pregătește-ți CV-ul, fă-ți bagajul și vino în Bootcamp STS!

Advertisement

Continue Reading
Advertisement

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *