Connect with us

Actualitate

Poliția Locală din Alba Iulia la treabă!

Published

on

politia locala alba iulia ciprian harceaga  Poliția Locală din Alba Iulia la treabă! politia locala alba iulia ciprian harceaga

Controale ale Poliției Locale din Alba Iulia

Încă de la primele ore ale dimineții de luni, mai multe echipaje ale Poliției Locale din Alba Iulia s-au deplasat pe Bulevardul Transilvaniei din municipiu. Verificările au avut ca scop combaterea cerșetoriei, în condițiile în care au fost primite mai multe sesizări legate de acest aspect. 6 persoane au fost conduse la sediul Poliției Locale pentru identificare și dispunerea măsurilor legale.

În paralel, polițiștii locali au verificat dacă firmele din zona respectivă au încheiat contracte cu operatorul de salubritate.

Nu e o noutate faptul că, la nivelul municipiului, ni s-au semnalat situații în care agenți economici aruncă, ilegal, gunoiul. Pentru o parte dintre aceștia am aplicat amenzi.

Considerăm că un control preventiv își are rolul său, însă nu vom tolera abaterile, mai ales repetate, de la lege, scrie pe pagina sa de socializare viceprimarul Emil Antoniu Popescu.

Advertisement

Comentariile nu au stat să apară:

Budaca Dana: În sfârșit….! Speram sa și reușiți.

Gheorghita Opris: Polițist local-cerșetor = prieteni! In fata la B&b, lângă primarie, zilnic este plin de cerșetori. În fata magazinului, sta un bărbat bine îmbrăcat ba chiar are și telefon mobil, iar pe cei care nu-i dau nimic ii înjura. Personal am sunat la politie/gardieni și nu a venit nimeni. De multe ori am văzut aceste orgasme trecând pe lângă cerșetori și fără sa ia masuri.

După venirea la conducerea Poliției Locale din Alba Iulia a avocatului Ciprian Hârceagă, lucrurile au început să se miște altfel în această instituție. Sperăm ca pe viitor polițiștii locali din Cealaltă Capitală să fie mai aproape de cetățeni și mai prezenți în locurile publice.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *