Connect with us

Eveniment

Filmul românesc de animație Merge și-așa va rula în Alba Iulia

Published

on

Merge și-așa_desene animate românesti albatv filmul românesc de animație merge și-așa va rula în alba iulia Filmul românesc de animație Merge și-așa va rula în Alba Iulia Merge s  i as  a desene animate romanesti albatv

Filmul vorbește despre aventură, despre reziliență, despre încercarea de a-l ajuta pe cel de lângă tine cu riscul propriei vieți

Un film de animatie romanesc, tonic si amuzant, „Merge si-asa”, in regia lui Valentin Urziceanu, va rula din 3 iunie pe ecranele a peste 65 de cinematografe din 41 de orase din Romania.

Lungmetrajul intentioneaza sa deschida un dialog despre diversitate, acceptare si convergenta dintre o serie de culturi si nationalitati de pe teritoriul Europei. 

Publicul va putea vedea filmul in avanpremiera incepand cu 1 iunie.

Merge și-așa”, distribuit de către Mockra Productions, îmbină atât două tehnici (animație și live action) cât și două planuri de acțiune, cel în care o mână de oameni dintr-o echipă creativă analizează filmul de animație pe care îl are în lucru și un plan în care se derulează chiar povestea din filmul respectiv.

Advertisement

“Filmul vorbește despre aventură, despre reziliență, despre încercarea de a-l ajuta pe cel de lângă tine cu riscul propriei vieți, despre comunitate și, până la urmă, despre ambiția unui tânăr. Un spectator de orice vârstă are, zic eu, disponibilitatea să rezoneze cu o poveste inițiatică.

Merge și-așa animatie romaneasca albatv filmul românesc de animație merge și-așa va rula în alba iulia Filmul românesc de animație Merge și-așa va rula în Alba Iulia Merge s  i as  a animatie romaneasca albatv 1024x519

Umorul filmului prinde și la publicul adult, dat fiind faptul că se bazează, deseori, pe recontextualizarea unor replici celebre ale cinema-ului. În plus, tipologiile personajelor sunt foarte diverse, la fel și vârstele lor, așa încât mulți dintre noi ne-am putea regăsi.”, povestește regizorul și scenaristul filmului, Valentin Urziceanu.

Continue Reading
Advertisement

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *