Connect with us

DNA a fost astazi la Universitatea din Alba Iulia!

Published

on

DNA a fost astazi la Universitatea din Alba Iulia! dna la univ

dna la univ1 DNA a fost astazi la Universitatea din Alba Iulia! dna la univ1

DNA-ul a fost azi la Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia! Nu, nu s-a intamplat nimic legat de activitatea procurorilor DNA, dar, au fost parcate doua autoturisme pricopsite, un Audi A6 si un Volkswagen Pasat, care, ambele, cu sau fara nicio legatura intre ele, aveau DNA-ul pe placutele de inmatriculare. Nu credem ca procurorii DNA ar fi in stare sa-si anunte prezenta tocmai prin aceste initiale, pentru ca nici pisicile nu folosesc clopotei cand ies la vanat! Totusi, dincolo de aerele unora sau altora, nu putem sa nu semnalam ambuteiajele provocate de parcarile pe o parte si de cealalta a drumului din fata Universitatii, si cerem, prin aceasta cale, sprijinul autoritatilor pentru a remedia aceasta problema, inainte sa se intample vreun accident sau vreo bataie din cauza neintelegerilor in trafic!

Advertisement
Continue Reading
Advertisement

4 Comments

4 Comments

 1. denea

  mai 21, 2013 at 11:24 am

  ce tare =))

 2. MRC

  mai 26, 2013 at 7:12 pm

  Degeaba faceti atata valva,chiar nu sunt locuri de parcare destule.Daca mergi la ora 9-10 la Universitate,si cauti o parcare,pai trebuie sa cauti acul in carul cu fan.Eu vin cu masina dintr-o localitate invecinata,credeti-ma ca nici la 9 dimineata abia gasesti o parcare libera.Si pentru ce sa fim persecutati de autoritati ca parcam pe cele 2 sensuri de mers?E vina noastra ca nu sunt parcari destule?

 3. AST

  iunie 18, 2013 at 11:17 am

  DE CE NU FACETI NIMIC IN PROBLEMA ACHZITIIEI CASEI JUDETENE ALBA UNDE ACTUALII DIRECTORI CARE AU FACUT ACHIZIA S-AU IMBOGATIT .MAI MULT PE LANGA APARTEMENTUL LUAT MITA DE MIHAILA IONEL L-A SI MOBILAT PE FACTURA CASEI DE PENSII VALOAREA FIIND INCLUSA IN FACTURA MOBILIERULUI CASEI DE PENSII.ION ILEANA A ACHIZITIONAT TERENURI SI A LUAT BANI CU CARE SI-A ASIGURAT POSTUL CU AJUTORUL SEN .PERES.LA BUCURESTI AU FOST AJUTATI DE SEITAN.OARE DE CE?.SI NIMENI NU II INTREABA NIMIC SFIGAND IN CONTINUARE PE TOATA LUMMEA.E BINE DE VERIFICAT SI RESTRUCTURARIRELE CU ANGAJARI ULTERIOARE PE PILE

 4. GRECU MIHAI

  iunie 29, 2013 at 1:45 pm

  Buna ziua

  Stiți cum au fost împarțiți că nu pot spune alocați, bani din bugetul acordat echipelor de fotbal din AIUD de consilieri orasului. Priviți cu lipsa de rezultate te face campion la buget în fața performanței. Echipa fara rezultate (METALUL AIUD- 45000 ron) a primit milioane si echipă cu rezultate notabile la nivelul copiilor(VIITORUL AIUD-2000ron) si care vor fii VIITORUL acestui oraș sînt bătaia de joc a unor edili cu anumite interese.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *