Connect with us

Economie

Cugir – „Gala performerilor 2014”

Published

on

cugir - "gala performerilor 2014" Cugir – „Gala performerilor 2014” cugir1

Ieri, la Cugir a avut loc ,,Gala performerilor 2014’’. Un eveniment prin care cei mai valorosi elevi si cele mai bune cadre didactice au fost premiate de catre administratia locala.

cugir cugir - "gala performerilor 2014" Cugir – „Gala performerilor 2014” cugir1 1024x567

Într-un cadru festiv, au fost acordate distincții și premii de către viceprimarul oraşului prof. Horia Rotcheși și directoarea Casei de Cultură, prof. Rodica Florea elevilor şi profesorilor şcolilor din oraş pentru rezultatele obţinute la olimpiadele şcolare naţionale, la concursurile naţionale şi judeţene, la simpozioanele şi sesiunile de comunicări ştiinţifice, cât și la concursurile şi competiţiile sportive.

Pe lista performerilor s-au aflat aproximativ 200 de elevi, dar și un număr mare de cadre didactice de la instituţiile şcolare, Clubul Elevilor şi Clubul Sportiv Orăşenesc Cugir.

Pe lângă diplome, dulciuri și bani, elevii au primit și un “Catalog al performerilor”, care conţine, atât fotografii ale elevilor, cât şi prezentarea rezultatelor obţinute de participanţii la concursurile şi competiţiile organizate.

Advertisement

Continue Reading
Advertisement

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *