Connect with us

Acuzatii, costuri umflate, amenintari, DNA, pe banii tai!

Published

on

Acuzatii, costuri umflate, amenintari, DNA, pe banii tai! acuzatii dna

acuzatii, dna1 Acuzatii, costuri umflate, amenintari, DNA, pe banii tai! acuzatii dna1

Confuzie, certuri si atmosfera de balci, cam asta ar fi pe scurt imaginea sedintei extraordinare de luni a Consiliului Local Alba Iulia. Obiectul aprinselor discutii, lungite pe durata a aproape trei ore, l-a constituit contributia administratiei locale la Asociatia Intercomunitara de Dezvoltare Alba, pe anul 2013, in suma de peste 14,5 milioane lei.

Proiectul de hotarare a iscat un dialog taios, pe alocuri incandescent, purtat intre consilierul liberal Simone Albani si directorul societatii private STP Alba Iulia, Stelian Nicola. Tonul l-a dat liberalul.

Nici mersul autobuzelor nu a fost si nu este placul liberalului.

Replica directorului societatii private, Stelian Nicola nu a intarziat si in prim-planul disputei verbale dintre director si consilierul liberal a aparut si Directia Nationala Anticoruptie.

Advertisement

Secretarul primariei, Marcel Jeler, a incercat sa aduca lucrurile pe fagasul normal al unei sedinte de consiliu local, dar consilierul Rares Buglea a adaugat o remarca aparte, care a starnit unora hazul, dar fiori altora.

In cele din urma, spiritele s-au calmat si directorul societatii private STP Alba Iulia si-a cerut scuze, motivand cu oboseala pricinuita de o noapte de nesomn petrecuta in incinta DNA.

Plata contributiei Consiliului local catre Asociatia Intercomunitara de Dezvoltare Alba a fost aprobata, in cele din urma, cu votul a 12 consilieri, din totalul celor 20 prezenti. De remarcat ca printre cei 12 consilieri, care au votat „pentru”, s-au aflat, surprinzator, si doi social-democrati. Surprinzator, intrucat cei patru consilieri locali din PSD Alba organizasera inainte cu doua ore o conferinta de presa in cadrul careia declarasera sus si tare ca vor vota impotriva proiectul de hotarare privind majorarea biletelor la transportul public local si plata contributiei de 14,5 milioane lei.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement

1 Comment

1 Comment

 1. marian

  mai 10, 2013 at 8:17 pm

  Nicola a facut bani nu gluma!
  Normal ca e cel mai bun transportator cand castiga licitatie dupa licitatie.
  Nu o sa mai fie Nicola? Vin altii la conducere si iau banutii, dupa intelegere.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.