Actualitate

Vrei un job în jandarmerie? Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Alba recrutează candidați

Published

on

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Alba recrutează candidați pentru a participa la concursurile de admitere în instituțiile de învățământ din cadrul Ministerului Apărării Naționale, care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea a II-a august 2023.

Cererea tip de înscriere, precum și, după caz, consimțământul privind solicitarea extrasului judiciar de către unitatea de recrutare, se descarcă de pe site-ul oficial al MAI, se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se depune la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba – Compartimentul Management Resurse Umane şi Organizare, mun. Alba Iulia, Str. Alexandru Ioan Cuza nr.18, sau în format electronic la adresa de e-mail admitere@jandarmeriaalba.ro , până la data de 18 august 2023.

Dosarele de candidat se depun la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba – Serviciul Resurse Umane, până la data de 22.08.2023.

Cei interesați se pot adresa reprezentanților din cadrul Compartimentului Management Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba, în intervalul orar 09.00 – 15.30. Tel. 0258812318

Pentru informații suplimentare accesați: www.jandarmeriaalba.ro

Advertisement

Imagine: Facebook Jandarmeria Alba

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai citite

Exit mobile version