Educatie

Lansări și prezentări de carte, Editura Eikon, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Published

on

Luni, 16 mai 2022, de la ora 17.00, sunteți invitați la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, pentru a vă întâlni cu scriitorii albaiulieni Georgeta Orian, Monica și Dorin Opriș, alături de A.T. Branca, Vianu Mureșan și Christian Crăciun, în cadrul unui eveniment cultural ce își propune mai mult decât o prezentare de carte, mai mult decât o întâlnire fericită între editor, autori și cititori.

Vă propunem așadar să luați parte la un efervescent dialog cultural între cei care sporesc literatura contemporană și cei care o consumă.

Scriitorii Editurii Eikon vor fi însoțiți de editorul Valentin Ajder, moderatorul evenimentului, ocazie cu care, dincolo de volumele autorilor invitați, vor fi prezentate și alte publicații ale editurii, care au văzut lumina tiparului din 2021 și până astăzi, alături de întreaga colecție Lucian Blaga a editurii, tot ce au publicat de-a lungul timpului, cu și despre marele poet sărbătorit în aceste zile.

Invitat special la activitatea culturală de luni, președintele Filialei Alba-Hunedoara a Uniunii Scriitorilor din România, domnul Cornel Nistea, va oferi publicului mai multe și pertinente informații de specialitate privind volumele în discuție, despre autori și condiția scriitorului albaiulian contemporan.

Advertisement

Evenimentul de luni, 16 mai 2022, are loc în cadrul proiectului 3.21 Scriitori în dialog cu publicul românesc, în conexiune cu proiectul 4.1 Lucian Blaga, în organizarea Consiliului Județean Alba și a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai citite

Exit mobile version