Actualitate

”Autoritățile vă toarnă despre „încălzirea globală” în cutia craniană netrecută prin fiorul gândirii”. A nins în mijlocul lui iulie

Published

on

În Germania a nins. A nins ieri, tot aproape de mijlocul lui iulie, și în Bucegi

De câteva zile, văd postări ale prietenilor din listă cu temperarulile nocturne din localitățile lor, multe fiind foarte aproape de zero grade.

Noaptea stau afară, în luna lui cuptor, cu geaca de iarnă (fără glumă). Cum tot cu geacă (ceva mai subțire, e drept) am stat noaptea afară toată luna iunie (minus fix trei zile). Ați observat că, oricât de cald ar fi fost ziua in iunie, noaptea era frig? Dar frig rău. Nu ați observat, că voi noaptea stați pe netflicsi și vedeți doar ceea ce autoritățile vă toarnă despre „încălzirea globală” în cutia craniană netrecută prin fiorul gândirii.

De câteva zile, dimineața, temperatura în casă este aceeași cu cea care, toamna și iarna, ar porni termostatul centralei. Noroc că e deconectată de la priză, altfel ar fi pornit. E mijlocul lui iulie, ceva absolut firesc, nu?

Fiecare lună iunie este, de câțiva ani, cea mai rece. Fiecare an, mai rece decât precedentul. Nu știați, nu? Nu ați văzut știrea nicăieri. Nu, că nu face casă bună cu narativul oficial despre „încălzirea globală” din Imbecilistan.

Advertisement

De șapte ani, specialiștii (dar nu ăia care vă deversează zoaie în deșertul neuronal din capetele gata să ingurgiteze orice tramă expusă de cineva învestit cu autoritate, indiferent că acel cineva nu e specialist în nimic) spun că fiecare primăvară e mai rece decât precedenta și toate cele mai reci din ultima sută și ceva de ani. Au găsit și un nume pentru aceste anotimpuri ale „încălzirii globale”: „primăveri polare”. Nu contează că bulversează expunerea oficială. Nu e așa că becul chior de unde vă luați lumina cunoașterii nu v-a suflat o vorbă despre „primăverile polare”?

Nimic din ceea ce nu convine sau nu se pliază pe cadrul procustian strâmb, fals, incoerent și incongruent al narațiunii oficiale nu este lăsat să penetreze către mase.

Trăim vremuri polare ale „încălzirii globale”, scrie pe pagina sa de Facebook Cosmin Dragoste .

Credeți în știință!

Advertisement

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai citite

Exit mobile version