Drum reabilitat către Șureanu

 De curând am avut bucuria să constatăm că DN 67 C cunoscut si ca Transalpina a beneficiat

în acest an de lucrări de reparație, astfel încât în acest moment se poate ajunge din Sebeș până la barajul Oașa în condiții mult mai bune decât înainte. Se pot vedea îmbunătățiri semnificative și în ceea ce privește marcajul drumului, lucru care crește gradul de siguranță în trafic.

Pe de alta parte insa Drumul Judetean 704, care face legătura între DN 67C și Domeniul Schiabil Sureanu, se află in aceeasi stare extrem de proasta iar sansele de a beneficia de lucrari de reabilitare prin finantare europeana sunt minime.

În ciuda accesului dificil pe acest drum judetean, au fost foarte multi turisti care au urcat la Sureanu in acest sezon cald, unitățile de cazare din statiunile Luncile Prigoanei si Poarta Raiului fiind destul de solicitate. Si ca o veste bună pentru cei care vor să mai vină la Sureanu, fie în această toamnă, fie pe perioada sezonului de schi ce va începe din iarnă, la munte, atât pe domeniul schiabil cât și în statiunile din apropiere se pot folosi serviciile unui operator de telefonie mobilă în condiții foarte bune. Noutăți despre Domeniul Schiabil Sureanu puteti gasi pe pagina de facebook Partiile Domeniul Schiabil Sureanu.

https://www.youtube.com/watch?v=haFPHbUdTzQ

https://www.youtube.com/watch?v=S8Uxy_-O_C4

https://www.youtube.com/watch?v=hJpNbhvp0W0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *