Băgat în spital de un concetățean

Un bărbat de 58 de ani din Cib a fost agresat de către un concetățean, acesta suferind leziuni în urma cărora a fost necesară internarea în spital.

 

bagat

 

În urma concluziilor preliminare ale medicului legist, a fost schimbată încadrarea juridică a faptei din ” lovire sau alte violențe ” în “vătămare corporală”, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal. Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

One Response to Băgat în spital de un concetățean

 1. Zorba grecu July 16, 2015 at 8:22 am

  Buna ziua,

  mă numesc Goia Anda-Victoria şi vă scriu aceste rânduri în calitate de administrator – coordonator al activităţilor Centrului Recreativ Educational Bianca, din Aiud, jud. Alba aflat sub tutela Asociaţiei “Am şi eu copilul meu” din aceeaşi localitate.
  Cu o vechime de trei ani centrul nostru se ocupă de educaţia alternativă a copiilor şcolari (7-11ani) încercând să ofere acestora cunoştinţe pe care aceştia nu le dobândesc în scoala românească de stat şi de cele mai multe ori nici în familie. Funcţionând în regim de după-amiaza am încercat să punem accent pe comunicare, educaţie interactivă, disciplină, ore de limba engleză şi multe alte activităţi menite să asigure acestor copii o educaţie bazată pe principii morale sănătoase.
  Din păcate însă ţinând cont de situaţia economică a României am fost nevoiţi să solicităm părinţilor/tutorilor acestor copii să participe efectiv la cheltuielile de funcţionare a acestui centru, diferenţa fiind suportată de catre noi. Însă am dori să ne putem adresa şi copiilor dornici de cunoaştere însă a căror părinţi au posibilităţi financiare limitate. Pentru atingerea unui asemenea deziderat este nevoie de ajutorul comunităţii.
  Aici intervine asociaţia menţionată anterior “Am şi eu copilul meu” care vă propune exact acest lucru. Să ajutaţi la menţinerea unui copil în acest centru prin susţinerea cheltuielilor aferente. Astfel impreună vom reuşi să dăm o şansă unui număr de
  20 copii de a beneficia de o altfel de educaţie, care pe viitor să le deschidă noi orizonturi.
  Concret cheltuielile pentru un copil se ridică la aproximativ 654.00 lei lunar , sumă care include preluarea cu taxiul de la scoală, masa de prânz, rechizite şi alte materiale necesare pentru desfăşurarea activităţilor centrului.
  Centrul monitorizează permanent evoluţia fiecărui copil în parte şi trimite aparţinătorilor/susţinătorilor rapoarte periodice privind activităţile acestuia în cadrul centrului.

  În speranţa că, comunitatea pe care o reprezentaţi doreşte să acorde unui copil şansa unui start îmbunătăţit în viaţă astept un semn de la dumneavoastră.

  Ne găsiţi pe facebook la “Centrul Recreativ Educational Bianca”, e-mail: creb.aiud@gmail.com sau tel: 0040.752.202.622.

  Mulţumesc,
  Anda Goia
  Chat Conversation End

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *