Victoria Haiducului !

Meci pe muchie de cutit, la Galda, in etapa cu numarul 19 a Ligii a 3-a, Seria a 5-a. Industria, cu Zeita Fortuna alaturi, a invins CSC Sanmartin, gratie unui gol cazut in ultimele secunde ale partidei.

 

victoria

 

Dornici de revanșă, dupe un 3-6 în tur, găldenii au abordat cu maximă îndârjire partida cu CSC Sânmartin, echipă bine așezată în teren, cu jucători care știu fotbal. Încrâncenarea gazdelor s-a concretizat pe tabela de marcaj în minutul 32, când vârful Câmpean a transformat o lovitură de la 11 metri, justificat acordată de centralul clujean Dragoș Lunca. Repriza a doua a fost diamteral opusă. Hotărâți să întoarcă în favoarea lor rezultatul de pe tabela de marcaj, oaspeții au preluat controlul partidei și au reușit egalarea în minutul 54. După eliminarea din minutul 60 a bihoreanului Ghilea, pentru cumul de cartonașe galbene, părea că lucrurile reintră în făgașul normal, dar bihorenii au păstrat frâiele jocului și au fost în câteva rânduri foarte aproape de înscrierea celui de-al doilea gol. Doar norocul a scăpat gazdele de o înfrângere și, când nimeni nu se mai aștepta, găldenii au înscris, prin Haiduc, golul unei victorii importante, care îi scapă de grijile retrogradării.  În aceeași etapă, Metalurgistul Cugir a învins, în deplasare, cu scorul de 2-0, CS Oșorhei. Iată și celelate rezultate: FCM Baia Mare-Sănătatea Cluj 1-0, CS Iernut-Avântul Reghin 1-1, Arieșul Turda-Unirea Dej 1-0, Unirea Jucu-Gloria Bistrița 2-1, CSM Sighet-FC Zalău 2-0.
După această rundă, Metalurgistul Cugir ocupă locul 4 în clasament, cu 34 de puncte, iar Industria Galda de Jos, locul 9, cu 24 de puncte. Etapa viitoare, ambele formații au misiuni dificile: Metalurgistul pe teren propriu, cu FC Zalău, locul 2 în clasament, Industria, în deplasare, la CSM Sighetul Marmației, oucpanta poziției a 3-a în clasamentul seriei.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *