Serbările Zăpezii 2015

Editia a patra a Serbarilor Zapezii organizate la Domeniul Schiabil Sureanu a fost un adevarat succes. Turisti din intreaga tara au venit la munte pentru a se bucura de zapada si de surprizele pregatite in acest week-end de catre organizatori.

 

serbarile zapezii

Punctul culminant al evenimentului care a avut loc in acest sfarsit de saptamana la Sureanu a fost sambata. In aceasta zi au avut loc concursurile de schi, snowboard si snowmobil, distractia cu Ping si Pong, concertele muzicale, coborarea cu torte si focul de artificii. Castigatorii concursurilor au fost recompensati pe masura dificultatilor pe care au trebuit sa le infrunte.

Vremea a tinut cu organizatorii Serbarilor Zapezii. Turistii au venit in numar foarte mare din intreaga tara, in asa fel incat parcarile au fost neincapatoare. Atat cei mari cat si cei mici s-au distrat la maxim ceea ce inseamna ca Editia a patra a Serbarilor Zapezii de la Sureanu a fost un real succes. Domeniul Schiabil Sureanu a devenit fara indoiala un important punct de reper pe harta turistica a tarii, statiunea bucurandu-se de un frumos renume la nivel national si fiind vizitata de tot mai multi turisti.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *