Mai rar primar să mulgă vaca!

Absolvent a două facultăți, primarul comunei Meteș, Traian Ursaleș, nu se dă deoparte nici când vine vorba de munca de jos. Dimpotrivă. Are acasă o mică fermă de animale și mulge vacile în rând cu văcarii.

 

MAI RAR

Primarul comunei Meteș, Traian Ursaleș și-a încropit acasă, împreună cu soția sa, Oana, o mică fermă de animale. În timpul liber, se ocupă de creșterea a 40 de oi, din rasa țurcană, adăpostite într-un mic staul încropit în curtea casei din Presaca Ampoiului. Grajdurile de vaci ale primarului din Meteș se află undeva mai sus, pe drumul ce duce din Presaca Ampoiului, peste deal, până în satul Răcătău, comuna Blandiana. La fața locului, Traian Ursaleș ne-a spus, sigur de sine, că mulge vaca de când era copil. Nu l-am crezut, așa că l-am supus la o probă, trecută cu brio. Duminică, 8 februarie, în cadrul emisiunii “Agricultura în județ” vă propunem un amplu reportaj din gospodăria primarului comunei Meteș, Traian Ursaleș, absolvent a două facultăți care nu se sfiește deloc să stea și la coada vacii. Dimpotrivă, îi place, pentru că a fost crescut de mic în spiritul muncii și al hărniciei.

 

3 Responses to Mai rar primar să mulgă vaca!

 1. grup ampoiceana February 8, 2015 at 9:27 am

  macar cind chemi televiziunea spala bietele animale ca nu-si mai pot duce picioarele cu atita balega pe ele. vezi ca dupa emisiune poate vin astia de la protectia animalelor sa ti le ridice ca sa le salveze de la pieire

  Reply
 2. ionel February 10, 2015 at 8:53 pm

  Mai grup ampoiceana, a voastre vacile pe care nu le aveti, le tineti in casa, pentru ca sunt cu 2 picioare?

  Reply
 3. vasile February 10, 2015 at 8:55 pm

  N- am vazut in viata mea oameni mai invidiosi ca si ampoitenii. Ar trebui sa fiti mandri ca aveti in fruntea Comunei un primar gospodar, nu gura sparta ca Pascu.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *