La hoțul fumător, musai și alcool…

Un barbat din Turda a fost prins in flagrant de politistii de ordine publica din Alba Iulia, in timp ce sustragea bunuri dintr-un magazin alimentar, unitate in care patrunsese prin efractie. Individul cauta bautura si tigari.

 

la hotul

 

În noaptea de sâmbătă spre duminică, polițiștii din Alba Iulia l-au prins în flagrant pe un bărbat, de 33 de ani, din Turda, în timp ce sustrăgea anumite produse dintr-un magazin situat pe B-dul Revoluției. Sesizați de un cetățean, polițiștii s-au deplasat la faţa locului şi au observat că geamul ușii de acces în unitatea alimentarã este spart. În scurt timp, a fost depistat hoțul, asupra căruia au fost găsite mai multe pachete de țigări și sticle cu băutură, bunuri în valoare de aproximativ 1.300 de lei.

Respectivul este cercetat sub control judiciar şi în alt dosar privind alte furturi din societăţi comerciale, comise în luna ianuarie. Reținut pentru 24 de ore, bărbatul din Turda a fost prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *