Jandarmeria la apel!

Miercuri, 7 ianuarie, in prezenta subprefectului Cornel Murg si a adjunctului Inspectorului General al Jandarmeriei Române, colonel dr. ing. Ion Peligrad, s-a desfasurat evaluarea activitatii desfasurate de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean “ Avram Iancu ” Alba in anul 2014. Bilantul a fost prezentat de colonel Felician Itu, inspectorul sef al I.J.J. Alba.

 

jandarmeria alba

Pe parcursul anului 2014, jandarmii au executat 600 de acţiuni de intervenţie la solicitări ,,112” şi alte solicitări telefonice şi 4 acţiuni de salvare-evacuare a persoanelor aflate în dificultate în mediul montan.

Activităţile de menţinere a ordinii publice, în număr de peste 4000, s-au desfăşurat sub coordonarea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Alba.

Priorităţile Jandarmeriei Alba în 2015 vor viza, în principal, eficientizarea modului de organizare şi executare a misiunilor de asigurare şi restabilire a ordinii publice, eficientizarea colaborării pentru îmbunătăţirea activităţilor de menţinere a ordinii publice în sistem integrat, pentru reducerea infracţionalităţii stradale şi creşterea gradului de siguranţă a cetăţeanului şi redimensionarea sistemului de formare profesională continuă organizat de unitate care să conducă la apropierea acestuia de nevoile reale de pregătire a personalului impuse de misiunile operative.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *