Polițiștii din Alba, la datorie de Crăciun

In perioada Craciunului, politistii din Alba vor fi la datorie, in slujba comunitatii. Pentru asigurarea unui climat de ordine, liniste si siguranta publica vor actiona peste 120 de oameni ai legii.

politisti

 

Suplimentar faţă de efectivul curent, peste 120 de polițiști vor fi pregătiţi să intervină pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor.

Astfel, vor fi intensificate acţiunile de menţinere a climatului de siguranţă publică şi va fi asigurată prezenţa echipajelor de poliţie rutieră în locurile aglomerate dar şi pe principalele artere rutiere ale judeţului, în vederea prevenirii evenimentelor negative. Poliţiştii din structurile de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, arme explozivi si substante periculoase şi alte formaţiuni vor folosi 59 de mijloace auto. De asemnea, pentru combaterea excesului de viteză şi prevenirea accidentelor rutiere, 13 aparate radar din dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, vor fi folosite zilnic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *