Moş Crăciun e din Aiud!

Vineri, 12 decembrie, s-a deschis la Aiud, intr-o atmosfera entuziasmanta, Targul sarbatorilor de iarna. La inaugurare, primarul Horatiu Josan le-a pregatit copiilor o mare surpriza, pe Mos Craciun in persoana!

mos craciun

A treia ediție a Târgului de Crăciun a debutat cu numărătoarea inversă a inaugurării mult așteptate. Primarul Horațiu Josan și copiii din Aiud și-au unit vocile pentru a da startul sărbătorilor de iarnă. Extraordinară atmosfera din preajma cetății aiudene, acolo unde copii și adulți au dat frâu liber entuziasmului, bucuriei.

A fost o seară ca-n povești și e doar una dintr-o înșiruire a bucuriei și a omeniei, a cadourilor pentru cei dragi, a sărbătorii care va pulsa în cetatea aiudeană până în ajunul Crăciunului, pentru ca mai apoi să explodeze luminos la cumpăna dintre ani. Până atunci, însă, inedită la această ediție este inițiativa administrației locale de a da posibilitate copiilor și elevilor de a-și comercializează produsele meșteșugite manual, așa-zisele creații hand-made.

Standurile cu produse tradiționale și obiecte confecționate de cei mici, minunatele colinde, nerăbdarea jucăușă de pe chipurile copiilor, au transformat acest eveniment într-un exuberant foc de artificii uman.

Vestea bucuriei aiudene a mers până în Laponia și imediat și-a făcut apariția Moș Crăciun încărcat cu daruri multe.

Pe scurt, colinda e la ea acasa în Aiud. Să o ascultăm și să ne bucurăm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *