Moş Crăciun aduce zâmbete

Campania “Cosul cu zambete”, care a debutat luni, 15 decembrie, v-a adus in prim plan o noua poveste aseara. Este vorba despre cazul familiei Cini, o familie nevoiasa, cu 3 copii, pentru care painea cea de toate zilele este uneori, un lux.

mos craciun

Aseara in cadrul Campaniel “Cosul cu zambete” va prezentam povestea familiei Cini. O familie frumoasa, unita, dar cu multa tristete in suflet. O tristete acumulata de pe urma neajunsurilor. Cei trei copii Maria, Alin si Raul, abia mai stiu cum arata o paine adevarata. Mama le face de obicei paine in casa. Un fel de aluat, din faina cu apa. Rar isi permit sa cumpere si drojdie…

Alin, Raul si Maria sunt niste copii foarte cuminti. Niste copii la care, in mod firesc, Mos Craciun ar trebui sa vina cu sacul incarcat. Alina Cini, mama copiilor si-a gasit acum un loc de munca, lucreaza ca si femeie de serviciu. E foarte fericita pentru asta. Si sotul copiilor lucreaza undeva in Ampoita, la o familie pe care o ajuta in gospodarie cu animalele. Impreuna cu sponsorii nostri, am incercat sa le facem si noi o bucurie. Mos Craciun a ajuns pentru prima data in acest an si la cei trei copilasi. In urma prezentarii cazului din aceasta familie, mai multi oameni cu suflet bun s-au implicat si au intins o mana de ajutor. Grupul mamicilor de pe o retea de socializare s-au mobilizat si au pregatit pachetele cu haine si alimente, Mihai Dancila din Sibiu, fiul primarului din Sebes le-a platit chiria pentru o luna de zile. De asemenea si alti oameni de afaceri s-au anuntat ca vor sprijini aceasta familie. Mama celor trei copii va multumeste. Astazi, dupa stirile Alba Tv, va vom prezenta o noua poveste in cadrul Campaniei “Cosul cu zambete”. Va invitam sa cunoasteti familia Cercelan din Paclisa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *