Verificări în trafic

Și în luna septembrie politiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba continuă activitățile pentru prevenirea accidentelor rutiere produse în mediul rural. Miercuri, aceștia au acționat pe raza localităților Vințu de Jos, Galda de Jos și Sântimbru.

vf trafic

Pe drumurile județene din Vinţu de Jos, Galda de Jos şi Sântimbru, Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier, împreună cu cei ai Compartimentului de Analiză şi Prevenire a criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, au acţionat pentru combaterea excesului de viteză, cauză principală în producerea de accidente de circulaţie, distribuind , în același timp, conducătorilor auto, materiale cu conţinut informativ-preventiv.
De precizat că activitățile, ce vizează verificarea modului în care sunt respectare prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice precum şi informarea tuturor participanţilor la trafic cu privire la importanţa respectării acestor prevederi şi consecinţele ce le poate avea un comportament imprudent, se desfăşoară în zonele cu risc de producere a accidentelor de circulaţie rutieră, fiind vizate şi localităţile rurale tranzitate de drumurile naţionale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *