Start în noul an universitar, la Alba Iulia

Atmosfera de sărbătoare, astăzi, la Casa de Cultură a Studenţilor, unde a avut loc festivitatea de deschidere a noului an academic, la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Cu acesta ocazie, prezent la eveniment, a fost şi ministrul delegat pentru Învăţământul Superior, Mihnea Costoiu.

START UAB

Într-un cadru festiv, rectorul instituției de învățământ superior din Alba Iulia a punctat modificarile aparute în acest an universitar și i-a incurajat pe „boboci“ sa nu fugă de carte, dar nici să nu piardă din vedere viața studențească.

La momentul de deschidere a noului an universitar nu au participat doar studenții, părinții și profesorii. Au fost prezenți oficiali locali, precum și ministrul delegat pentru Învățământul Superior, Mihnea Costoiu.

Tot în cadrul ceremoniei de deschidere a noului an universitar, a avut loc și premierea a 10 studenți de media 10. Premiile, în valoare de 450 de lei pentru fiecare student, au fost acordate de Primăria Alba Iulia și Prefectura Alba, următorilor studenți: Trifa Vasile, Duca Diana, Sârb Adina, Hada Izabela, Cernat Nicoleta, Dușa Diana Roxana, Gligor Raluca, Olaru Cristina, Tomuș Alin și Vasile Ioan.

Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia are peste 4000 de studenți, din care 1500 sunt “boboci”, în anul I.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *