Plus 150 de locuri bugetate pentru universitate

Prezent la Alba Iulia, ministrul delegat pentru Învăţământul superior, Mihnea Costoiu a precizat că noul an universitar aduce suplimentări pentru bugetul educaţiei şi al cercetării, cât şi noi măsuri menite să apropie instituţiile de învăţământ superior de piaţa muncii. Ministrul a ţinut să sublinieze, totodată, încrederea pe care o are în Universitatea din Alba Iulia.

150 LOCURI

Potrivit ministrului Costoiu, în anul acesta universitar, peste 100.000 de studenţi vor primi burse pentru programe de practică la companii. De asemenea, va fi reluat programul de burse doctorale, de 1.850 de lei pentru fiecare doctorand, pe lună, pentru a-şi finaliza studiile şi de 3700 de lei pentru post-doctoranzi.

Tot pentru anul universitar 2014-2015, Ministerul Educaţiei a suplimentat numărul de locuri bugetate pentru Universitatea din Alba Iulia.

Mihnea Costoiu, Ministrul delegat pentru Învăţământ Superior a fost prezent, astăzi, la Alba Iulia la evenimentul de deschidere a anului universitar 2014-2015 de la Universitatea „1 Decembrie” 1918.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *