Motoarele Industriei şi Metalurgistului s-au gripat !

Esecuri usturatoare pentru reprezentantele judetului in Liga a 3-a. Etapa a 5-a a fost nefasta pentru Metalurgistul Cugir si Industria Galda de Jos, ambele fiind invinse fara macar sa inscrie un gol.

mOTOARE GRIPATE

Metalurgistul Cugir a jucat vineri, la Baia Mare, și a pierdut la scor de neprezentare. 3-0 a fost, în final, pentru FCM Baia Mare prin golruile marcate de Pop, Popa și Leonte, în minutele 30, 48 și 90. Oaspeții au evoluat mai bine de o oră cu un om în minus, fundașul Mutu fiind eliminat în minutul 29.
Industria Galda de Jos a jucat sâmbătă, pe teren propriu, cu Gloria Progresul și pornea ca favorită. În teren, însă, lucrurile au stat altfel și oaspeii s-au impus cu scorul de 2-0, grație golurilor marcate de Brumă (minutul 26) și Rogozan (minutul 60).
După această rundă, Metalurgistul ocupă locul 5, cu 8 puncte, iar Industria Galda de Jos locul 11, cu 5 puncte. Lider este Arieșul Turda, cu 11 puncte, iar lanternă roșie Sănătatea Cluj, cu un singur punct. Dar iată și celelalte rezultate din seria echipelor noastre:
CS Oșorhei-FC Zalău 5-0
Arieșul Turda-Avântul Reghin 0-0
CS Iernut-Sănătatea Cluj 5-3
Unirea Jucu-Unirea Dej 1-1
CSM Sighetu Marmației-CSC Sânmartin 1-0
Etapa viitoare programează partidele: Unirea Dej-Arieșul Turda, FC Zalău-CSM Sighetul Marmației, Metalurgistul Cugir-CS Oșorhei, Sănătatea Cluj-FCM Baia Mare, Avântul Reghin-CS Iernut, Gloria Progresul-Unirea Jucu și CSC Sânmartin-Industria Galda.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *