Metalurgistul joacă în “Toamna Cugireană” iar Industria, la Dej

Industria Galda de Jos și Metalurgistul Cugir au început bine noul campionat, reușind să se mențină neînvinse după 3 etape. În runda următoare, pe stadionul metalurgiștilor va plana “Toamna Cugireană“, semn rău pentru CS Iernut – echipa vizitatoare, în timp ce găldenii au o deplasare dificilă la Unirea Dej.

metalurgistul

Metalurgistul Cugir va evolua în etapa cu numărul patru pe teren propriu, cu formația CS Iernut. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 17.00, în plină sărbătoare locală, întrucât în această săptămână se desfășoară manifestările prilejuite de ediția a XVII-a a Festivalului “Toamna Cugireană”. Așadar, fotbaliștii cugireni sunt “condamnați” să învingă.
Cu o zi înainte de partida de la Cugir, Industria Galda de Jos va evolua în deplasare, la Unirea Dej, echipă avidă de victorie, care nu a acumulat după 3 etape decât un punct. Dar iată programul complet al partidelor din etapa a 4-a, a Seriei a 5-a din Liga a 3-a:
vineri -19 septembrie, de la ora 17.00
CS Oșorhei-FCM Baia Mare
Unirea Dej-Industria Galda de Jos
FC Zalău-CSC Sânmartin
sâmbătă – 20 septembrie, de la ora 17.00
Metalurgistul Cugir-CS Iernut
Sănătatea Cluj-Arieșul Turda
Avântul Reghin-Unirea Jucu
Gloria Progresul-CSM Sighetul Marmației
În clasament, pe primele două locuri locuri se află Arieșul Turda și CSC Sânmartin, cu 7 puncte. Industria Galda de Jos ocupă locul 6, iar Metalurgistul Cugir, poziția a 8-a, cu câte 5 puncte fiecare, dar departajate de golaveraj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *