Liga a 5-a: Stremțenii fără Voință. La Războieni !

Liga a 5-a ne-a obișnuit cu o medie de 100 de goluri pe etapă, dar runda a treia a fost mai săracă în goluri. Nu s-au înregistrat decât 66 de reușite, 38 în poarta oaspeților, 28 în cea a gazdelor. Scorul etapei, la Războieni, 9-0 pentru gazde cu Voința Stremț.

liga a 5-a

Șapte victorii ale gazdelor, patru remize și opt victorii ale oaspeților, în etapa cu numărul trei a Ligii a 5-a de fotbal. În prima serie, oaspeții au făcut legea rundei. Iată rezultatele:
AS Tineretul Șona-Viitorul Sântimbru II 0-2
Voința Beldiu-AS Pănade 1-2
Nicolae Linca Cergău-Partizanii Sânmiclăuș 1-1
Gaz Metan Valea Lungă-Viitorul Biia 0-1
Dacia Mihalț-Spicul Bucerdea 2-5
Crăciunelu de Jos-Avântul Sâncel 3-3
Pe primul loc în clasament, Viitorul Biia, cu 9 puncte, urmată de Avântul Sâncel, cu 7 puncte. Etapa viitoare se vor juca partidele: Viitorul Sântimbru II-Dacia Mihalț, Partizanii Sânmiclăuș-Voința Beldiu, Spicul Bucerdea-Nicolae Linca Cergău, Avântul Sâncel-Gaz Metan Valea Lungă, AS Pănade-Crăciunelu de Jos și Viitorul Biia-Tineretul Șona.
Performera rundei în seria a 2-a este AS Răboieni Cetate, care a administrat Voinței Stremț o căruță de goluri. Dar iată tabloul complet al rezultatelor:
Unirea Alba Iulia-Viitorul Unirea 5-0
Fortuna Lunca Mureșului-Navobi Alba Iulia 4-1
Viitorul Vama Seacă-FC Lopadea Nouă 2-1
Mureșul Gâmbaș-Național Rădești 1-1
Șoimii Ciumbrud-Sportul Livezile 1-3
Progresul Fărău-ACS Băgău 0-0
AS Războieni Cetate-Voința Stremț 9-0
În clasament conduce Unirea Alba Iulia, cu 9 puncte, secondată de Sportul Livezile și ACS Băgău, cu câte 7 puncte. Etapa viitoare programează partidele: Navobi Alba Iulia-Progresul Fărău, ACS Băgău-Șoimii Ciumbrud, Viitorul Unirea-AS Războieni Cetate, Național Rădești-Unirea Alba Iulia, FC Lopadea Nouă-Fortuna Lunca Mureșului, Sportul Livezile-Mureșul Gâmbaș și Voința Stremț-Viitorul Vama Seacă.
Seria a 3-a e dominată de două echipe: Hidromecanica Șugag și Viitorul Spicul, care au obținut trei victorii din trei posibile. Iată rezultatele:
Euro Șpring II-Mureșul Săliștea 3-0
Independența Cut-Viitorul Răhău 1-2
Andreas Alba Iulia-Viitorul Spicul 0-1
Limbenii Limba-Hidromecanica Șugag 0-3
Activ Sport Ciugud-Del Dodo Alba Iulia 2-0
Mureșul Vințu de Jos II-Decebal Cricău 3-2
Pe primele două locuri se află, în ordine, Hidromecanica Șugag, cu 9 puncte (golaveraj +12) și Viitorul Spicul, tot 9 puncte (golaveraj +7). Etapa viitoare sunt programate meciurile: Viitorul Răhău-Activ Sport Ciugud, Viitorul Spicul-Mureșul Vințu de Jos II, Hidromecanica Șugag-Independența Cut, Mureșul Săliștea-Andreas Alba Iulia, Del Dodo Alba Iulia-Euro Șpring II și Decebal Cricău-Limbenii Limba.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *