Liga a 4-a: Euro falimentează Cuprirom !

Victorie formidabilă a nou promovatei Euro Șpring pe terenul experimentatei Cuprirom Abrud. De altfel, etapa a 3-a a Ligii a 4-a a fost una a surprizelor, dominată de oaspeți, care au obținut 16 puncte din 24 posibile.

 FALIMENT CUPRIROM

Cinci victorii ale oaspeților, două ale gazdelor și o remiză s-au consemnat în runda cu numărul trei a Ligii a 4-a. La Abrud s-a consemnat surpriza etapei, acolo unde formația locală Cuprirom a fost spulberată de un Euro tot mai bine cotat pe piața ligii a 4-a. E vorba de Euro Șpring care a învins cu 5-1 ! Golurile au fost marcate de Muntean (minutul 48, autogol) respectiv Mihaiu (35), Mercurean (minutele 37, 57, 77) și Fălămaș (88). Alte surprize de proporții s-au înregistrat la Ciugud și Teiuș, acolo unde echipele gazdă erau cotate ca favorite. Dar iată tabloul complet al rezultatelor:

Olimpia Aiud-Șurianu Sebeș 5-1
CIL Blaj-Dalia Sport Daia Română 1-1
Cuprirom Abrud-Euro Șpring 1-5
CS Ocna mureș-FC Micești 0-1
Rapid CFR Teiuș-Energia Săsciori 1-2
Inter Ciugud-Performanța Ighiu 2-3
ASC Pianu-Viitorul Sântimbru 2-1
CSO Cugir-Mureșul Vințu de Jos 1-3
În fruntea clasamentului s-au instalat trei echipe, la egalitate de puncte, dar departajate de golaveraj: Performanța Ighiu – 7 puncte (golaveraj +10), Euro Șpring – 7 puncte (golaveraj +7) și Mureșul Vințu de Jos – 7 puncte (golaveraj +3). În coada clasamentului CSO Ocna Mureș, fără niciun punct.
Etapa viitoare programează partidele: Șurianu Sebeș-CSO Cugir, FC Micești-CIL Blaj, Mureșul Vințu de Jos-Inter Ciugud, Performanța Ighiu-Cuprirom Abrud, Energia Săsciori-ASC Pianu, Dalia Sport Daia Română-Olimpia Aiud, Euro Șpring-Rapid CFR Teiuș și Viitorul Sântimbru-CS Ocna Mureș.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *