Industria si Metalurgistul – 6 puncte din 6 !

Etapa a doua a adus rezultate importante pentru reprezentantele județului Alba. Dacă victoria Metalurgistului de pe teren propriu cu Unirea Jucu era scontată, succesul Industriei Galda de Jos pe terenul Sănătății Cluj a fost unul, pe cât de entuziasmant, pe atât de neașteptat.

6 din 6

Elevii lui Radu Andone au oferit surpriza etapei împotriva “virușilor verzi”. Victoria în sine a reprezentat o mare surpriză, dar scorul la care găldenii au câștigat pe terenul formației Sănătatea Cluj nu l-ar fi pronosticat nimeni. Tabela de marcaj a fost modificată rapid, în minutul 5, de Baghiu, și oaspeții au intrat la cabine cu un avantaj minim, dar meritat. În ultimul sfert de oră al partidei, Industria a mai punctat de două ori, prin Câmpean, în min. 75 din penalty și Păcurar în minutul 88. Așadar, 3-0 pentru Industria Galda de Jos și elevii lui Radu Andone privesc în față cu încredere și optimism.
În aceeași etapă, Metalurgistul a obținut o victorie firească, în contextul calculelor hârtiei, dar muncită, foarte greu obținută. Cu Marius Opric pe banca tehnică, cugirenii s-au impus cu scorul de 2-0, graţie dublei lui Cîrstean, din minutele 55 și 80.
Etapa viitoare, Industria Galda de Jos va primi vizita formației Avântul Reghin, iar Metalurgistul Cugir va evolua în deplasare la Arieșul Turda.

One Response to Industria si Metalurgistul – 6 puncte din 6 !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *