Industria atacă “virușii verzi”!

Cele două echipe care reprezintă Alba în Liga a 3-a au partide dificile în etapa a doua a seriei a 5-a. Metalurgistul Cugir joacă pe teren propriu, cu o formație deloc de neglijat – Unirea Jucu, în timp ce Industria Galda de Jos se deplasează la Cluj pentru a da piept cu formația locală Sănătatea.

virusi

Runda a doua a Ligii a 3-a, Seria a 5-a, a debutat astăzi, de la ora 17.00. La această oră, se joacă partidele FC Baia Mare-CS Iernut, CS Oșorhei-Arieșul Turda, Unirea Dej-CSC Sânmartin și FC Zalău-Gloria Progresul.
Echipele județului Alba intră în hora etapei mâine, de la ora 17.00. Metalurgistul Cugir primește vizita formației Unirea Jucu, iar Industria Galda de Jos va căuta la Cluj Napoca antidot împotriva “virușilor verzi” de la Sănătatea. Tot sâmbătă, de la aceeași oră, se mai joacă partida Avântul Reghin-CSM Sighetul Marmației.
După prima etapă în care au remizat la Galda, Metalurgistul și Industria împart locurile 8-9 cu un punct și golaveraj 0. Pe prima poziție se află Gloria Progresul, cu 3 puncte. Dar iată tabloul complet al rezultatelor primei runde: CS Iernut-FC Zalău 2-4, Arieșul Turda-FCM Baia Mare 3-1, Unirea Jucu-CS Oșorhei 1-0, Industria Galda-Metalurgistul Cugir 0-0, CSM Sighetul Marmației-Sănătatea Cluj 1-1, CSC Sînmartin-Avântul Reghin 3-2 și Gloria Progresul-Unirea Dej 3-0.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *