Euro Șpring învinge deținătoarea Cupei României !

Etapa a doua a Ligii a 4-a a fost una spectaculoasa, bogata in glouri. Evidentiatele rundei sunt Performanta Ighiu, care a inregistrat scorul etapei, si Euro Spring, care a invins clar detinatoarea Cupei Romaniei, la nivel de Alba.

EURO SPRING

Partida de la Șpring se anunța extrem de echilibrată, ținând cont de palmaresul și lotul echipei din Ciugud, însă Euro a trecut fără probleme de un hop important, învingând la scor de neprezentare. Așadar, 3-0 pentru gazde, prin golurile marcate de Ciucă (minutul 60), Mercurean (minutul 80) și Bodea (minutul 88). Scorul etapei s-a înregistrat la Ighiu, acolo unde formația locală Performanța a zdrobit CSO Cugir, scor 9-0. Dar iată și celelalte rezultate: Viitorul Sîntimbru-Rapid CFR Teiu 2-1, CIL Blaj-CS Ocna Mureș 4-0, Mureșul Vințu de Jos-Olimpia Aiud 2-1, FC Micești-ASC Pianu 4-1, Energia Săsciori-Cuprirom Abrud 0-2 și Dalia Sport Daia Română-Șurianu Sebeș 3-3.
În fruntea clasamentului s-a instalat, după două etape, Viitorul Sîntimbru, cu 6 puncte. Urmează, în ordine, în clasament, patru echipe, fiecare cu 4 puncte, dar distanțate de golvaraj. E vorba de Performanța Ighiu, locul 2, Euro Șpring – poziția a 3-a, Dalia Sport Daia Română și Mureșul Vințu de Jos pe locurile 4 și 5.
Etapa viitoare programează partidele: Olimpia Aiud-Șurianu Sebeș, CIL Blaj-Dalia Sport Daia Română, Rapid CFR Teiuș-Energia Săsciori, Cuprirom Abrud-Euro Șpring, CS Ocna Mureș-FC Micești, Inter Ciugud-Performanța Ighiu, ASC Pianu-Viitorul Sîntimbru și CSO Cugir-Mureșul Vințu de Jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *