Moga, indragostit lulea!

Dupa 14 ani, Marius Moga s-a intors acasa la Alba Iulia. Si nu oricum. Ci indragostit lulea. Bianca Lapuste e tanara care i-a furat inima Micului Mozart. Frumoasa blondina este prezentatoare tv si formeaza un cuplu cu celebrul compozitor de aproximativ 5 luni de zile. 

moga-indragostit-lulea

Au trecut 3 ani de zile de cand Marius Moga nu mai formeaza un cuplu cu Iulia Vantur. In tot acest timp, artistul nu a mai fost surprins in public cu nici o alta femeie. Pana de curand. In weekend, la Alba Iulia, Marius Moga a fost insotit de noua lui iubita.

Se numeste Bianca Lapuste, are 20 de ani si este corespondenta a stirilor Pro TV Iasi. Blonda cu ochi albastri este originara din Cluj Napoca. La Alba Iulia, cei doi pareau extrem de indragostiti. Sa bata oare clopotele pentru nunta in familia Moga? Ne-a lamurit in acest caz, Marius Moga Senior

Si daca Marius nu e hotarat sa se indrepte catre altar, s-ar putea sa i-o ia inainte fratele mai mic, Iulian. La acelasi eveniment, la Alba Iulia, Iulian Moga a fost surprins in ipostaze tandre cu Dana Budeanu, cunoscuta creatoare de moda, care asigura tinutele pentru majoritatea artistilor romani. Dana Budeanu a mai fost casatorita si este mama a doua fetite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *