Inter Ciugud a câștigat Cupa României!

Sambata la Galda de Jos s-a jucat finala Cupei Romaniei la fotbal, faza judeteana. Dupa o partida spectaculoasa, peste nivelul ligii a patra, Inter Ciugud a invins Dalia sport Daia Romana cu scorul de 1-0.

 

inter-ciugud-a-castigat-cupa-romaniei!

 

Aproximativ 500 de suporteri au luat loc în tricolora tribună a cochetului stadion din Galda de Jos pentru a asista la finala Cupei României, faza județeană, ce a opus echipele Inter Ciugud și Dalia Sport Daia Română. Înainte de începerea partidei, s-a ținut un moment de reculegere în memoria lui Dragoș Damian, fostul căpitan al Interului Ciugud, decedat la numai 22 de ani într-un tragic accident petrecut în Franța.

Partida, condusă de o brigadă de arbitri din Alba Iulia, avându-l la centru pe Mihai Țâra, ajutat la margini de asistenții Alexandru Vodă și Andrei Mutu, a fost pe măsura așteptărilor: echilibrată, spectaculoasă, cu faze periculoase la ambele porți. Unicul gol al partidei avea să fie înscris în minutul 50 de Frătean, după o centrare venită de pe dreapta de la căpitanul ciugudenilor, Gherman.

Victorie mare a ciugudenilor dedicată fostului lor coechipier Dragoș Damian, izbândă răsplătită de conducerea Asociației Județene de Fotbal Alba cu binemeritata cupă.

Vizibil mulțumit, antrenorul George Ciucă a evidențiat, pe bună dreptate, echipa.

În numele organizatorilor, Sorin Corpodean a felicitat formația câștigătoare, echipa care a avut un imens motiv în plus să lupte pentru Cupă, acest puternic imbold lăuntric numindu-se Dragoș Damian.

După meci, ciugudenii au sărbătorit izbânda la o pensiune din Oarda de Jos, acolo unde li s-au alăturat suporteri, apropiați, dar și primarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian. 


 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *