Ilie de la salubritate curăță tot ce prinde!

Un om al salubritatii din Blaj a imbinat utilul cu placutul in paguba altora. Concret, in timp ce facea, cu folos public, curatenie, i-au placut niste produse alimentare si le-a „curatat” in folos propriu.

 

ilie-de-la-salubritate-curata-tot-ce-prinde

 

Profitând de neatenţia angajaţilor, un bărbat din Blaj a sustras suc şi îngheţată de la două firme specializate în vânzarea produselor alimentare. A fost prins de jandarmi şi riscă să fie cercetat penal. Incidentul s-a petrecut ieri, pe Câmpia Libertăţii din municipiul Blaj. Bărbatul respectiv este angajatul unei firme de salubritate din localitate şi, în timp ce făcea curăţenie, a observat că angajaţii celor două firme erau preocupaţi să strângă standurile organizate pe timpul Festivalului Blaj aLive, scăpând astfel marfa din vedere. Drept urmare, a sustras mai multe recipiente cu suc şi pachete de îngheţată, pe care ulterior le-a ascuns într-o pubelă de gunoi pe care o avea asupra sa şi a plecat. Constatând lipsa produselor, vânzătorii au apelat 112 şi, în scurt timp, în ajutorul acestora a sosit un echipaj de jandarmerie.

Pornind de la relatările martorilor, principalul suspect a fost identificat ca fiind Ilie. S., de 41 de ani , domiciliat în Blaj, asupra căruia au fost găsite produsele sustrase. Existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea de către acesta a infracţiunii de furt, a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate, act de sesizare ce va fi înaintat poliţiei pentru continuarea cercetărilor în cauză”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Jandarmi Alba.  


 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *