Metalurgistul Cugir – Național Sebiș, un meci nerecomandat cardiacilor

Meci de maxima importanta maine la Cugir, in economia promovarii. In etapa a doua a play-off-ului seriei a 5-a din liga a 3-a, Metalurgistul Cugir intalneste formatia National Sebis, principala contracandidata in lupta pentru promovarea in esalonul doi al fotbalului romanesc.

Metalurgistul-Cugir-National-Sebis-un-meci-nerecomandat-cardiacilor

În prima etapă a play-off-ului, favoritele la promvoare au evoluat pe teren propriu și au obținut victorii în linie. Iată rezultatele: Metalurgistul Cugir – FC Municipal Baia Mare 1-0, Național Sebiș-CS Oșorhei 2-0 și Șoimii Pâncota-CS Ineu 2-0. Runda a doua programează mâine, de la ora 17.00, alte trei partide, derby-ul jucându-se în orașul de la poalele Drăganei, acolo unde liderul la zi Metalurgistul Cugir întâlnește formația de pe locul trei – Național Sebiș. FC Municipal Baia Mare-CS Ineu și CS Oșorhei-Șoimii Pâncota sunt celelate două partide ce se vor juca vineri. Înainte de această etapă, clasamentul play-off arată astfel: locul 1 – Metalurgistul Cugir – 23 de puncte, locul 2 – Șoimii Pâncota – 20 de puncte, locul 3 – Național Sebiș – 20 de puncte, locul 4 – CS Ineu – 12 puncte, locul 5 – CS Oșorhei – 8 puncte și locul 6 – FC Municipal Baia Mare – 7 puncte. În condițiile în care trei echipe din cele șase sunt din Arad și două dintre ele – Național Sebiș și Șoimii Pâncota sunt implicate în lupta pentru promovare, iar a treia – CS Ineu poate fi un arbitru important în jocul rezultatelor, Metalurgistul Cugir nu trebuie să facă niciun pas greșit. Ca atare, e obligatorie o victorie mâine, reușită care ar duce echipa cugireană la 6 puncte distanță de Național Sebiș.

AlbaTV va fi și mâine alături de frumoasa și valoroasa formație cugireană, cu speranța unei izbânzi care să aducă bucurie în inimile suporterilor din Cugir și din întreg județul. Înregistrarea integrală a partidei o veți putea urmări luni, 28 aprilie, de la ora 19.00, în cadrul emisiunii “Din Voleu”. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *