Național Sebiș-Metalurgistul Cugir, un derby la pătrat !

Metalurgistul Cugir are maine un meci extrem de important in perspectiva play-off-ului pentru promovarea in esalonul doi al fotbalului romanesc. Va evolua in deplasare, pe terenul ocupantei locului secund in clasament, National Sebis.

Național Sebiș-Metalurgistul Cugir, un derby la pătrat !

 

Spre deosebire de Alba Iulia, la Cugir administrația locală face casă bună cu fotbalul. Politica pașilor mărunți, dar siguri, e principiul pe care Primăria și Consiliul Local Cugir marșează în promovarea valorilor autohtone și rezultatele nu au întârziat. Nou promovată anul trecut în Liga a 3-a, formația Metalurgistul Cugir e liderul la zi al seriei a 5-a, cu reale șanse de a accede în eșalonul superior al fotbalului românesc.

Fotbalul nu trebuie făcut fără spectatori, afirmă primarul Adrian Teban, care încearcă să aplice la Metalurgistul Cugir modelul unor mari echipe europene, asta, bineînțeles, păstrând proporțiile.

Promovarea este dorită de toți cugirenii, inclusiv de administrația locală, care va moderniza până în vara acestui an stadionul Metalurgistul

În privința partidei de mâine, antrenorul Marius Opric și elevii săi sunt extrem de optimiști, merg la victorie.

Partida Național Sebiș – Metalurgistul Cugir va începe la ora 15.00. Înregistrarea integrală a meciului o veți putea urmări luni, 31 martie, de la ora 19.00, în cadrul emisiunii “Din Voleu”. Pe lângă derby-ul seriei, etapa a 20-a a ligii a treia mai programează întâlnirile Sănătatea Cluj-Unirea Dej, Șoimii Pâncota-CS Oșorhei, FC Municipal Baia Mare-Unirea Jucu și CS Ineu-Arieșul Turda. FC Zalău stă. Înainte de această etapă, Metalurgistul Cugir conduce în clasament cu 36 de puncte, la 2 puncte distanță de Național Sebiș și la 6 de Șoimii Pâncota. Pe celelalte trei locuri care asigură participarea în play-off se află CS Ineu, cu 27 de puncte, FC Zalău – 26 de puncte și CS Oșorhei – 25 de puncte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *