Liga a 3-a, Seria a 5-a: Național Sebiș- Ariesul Turda 0-0 !

In etapa cu numarul 18 a Ligii a treia, seria a cincea, liderul Metalurgistul Cugir a stat. Național Sebis a profitat doar pe jumatate de acest lucru, remizand pe teren propriu cu Ariesul Turda. Destul insa pentru a reveni pe prima pozitie in clasament.

liga-a-3-a-seria-a-5-a-national-sebis-ariesul-turda-0-0

În seria a 5-a, runda a 18-a a fost una favorabilă cugirenilor, chiar dacă remiza contracandidatei Național Sebiș, coroborată cu pauza Metalurgistului, pricinuită de retragerea din competiție a formației FC Maramureș, a însemnat cedarea primului loc în clasament. Dar iată rezultatele: CS Național Sebiș-Arieșul Turda 0-0, Sănătatea Cluj-Unirea Jucu 2-1, Șoimii Pâncota-FC Municipal Baia Mare 2-1, FC Zalău-FC Unirea Dej 3-0 și CS Ineu-CS Oșorhei 3-1. Primele trei locuri în clasament sunt ocupate, în pordine, de Național Sebiș, cu 34 de puncte, Metalurgistul Cugir, 32 de puncte și Șoimii Pâncota, 29 de puncte.

Etapa viitoare programează următoarele partide: Arieșul Turda-FC Zalău, Unirea Dej-CS Ineu, CS Oșorhei-Sănătatea Cluj, Unirea Jucu -Șoimii Pâncota și Metalurgistul Cugir-FC Municipal Baia Mare. Național Sebiș stă.


 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *