Sahistul Mihnea Costachi castigator al openului de la Ramnicul Vâlcea

Sahsitii din Alba si-au dovedit valoarea la doua competitii desfasurate la finalul saptamanii trecute la Ramnicu Valcea. Mihnea Costachi a fost vedeta openului national de seniori, Memorialul Constantin Rădulescu

sahistul-mihnea-costachi-castigator-al-openului-de-la-ramnicu-valcea

Chiar dacă antrenorul Marius Ceteraş nu a putut fi alături de elevii săi, juniorii Mihnea Costachi şi Iustin Ciorgovean au câştigat primele turnee din acest an.
Legitimat la CSU Alba Iulia, Mihnea Costachi , care nu a implinit încă 14 ani, a câştigat openul naţional de seniori Memorialul Constantin Rădulescu de la Rm. Vâlcea. Mihnea a acumulat 5,5 puncte în 7 partide, dar şi un premiu de 1.000 lei şi 15 puncte ELO. Mihnea Costachi a fost secondat de teiuşanul Adrian Sechereş (care este legitimat la CSS Timişoara) şi Mihai Bida (AEM Luxten Timişoara), ambii cu 5,5 puncte, dar cu coeficienţi Bucholtz inferiori. Un alt albaiulian, Iustin Ciorgovean, legitimat la Clubul Municipal de Şah, a câştigat turneul de juniori Trofeul SperanţelorMarin Constantin, desfăşurat in paralel cu openul de seniori. Juniorul albaiulian a acumulat 6,5 puncte din 7 partide. Albaiulianul a fost urmat pe podium de Radu Ilie (Şah Club Rimnicu Vâlcea) cu 5,5 puncte şi Angeliana Panescu (Şah Club Braşov) cu 5 puncte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *