Big Brother la Spitalul Județean Alba

Cei care doresc sa obtina un post de asistent, infirmier sau registrator la Spitalul Judetean Alba, vor avea emotii duble de acum inainte. Asta deoarece, pe langa emotiile examenului, vor avea de suportat si o supraveghere permanenta prin intermediul camerelor web. Procedeul este unic in Romania si a fost propus pentru a exista o transparenta totala in ocuparea posturilor vacante. 

big-brother-la-spitalul-judetean-alba

Conducerea Spitalului Judetean Alba a gasit solutia optima pentru a nu mai lasa loc de interpretari, supozitii si neclaritati in ceea ce priveste ocuparea locurilor de munca vacante din cadrul institutiei spitalicesti.

Vor transparenta totala iar in acest sens au decis ca cei examinati sa fie supravegheti si cu ajutorul camerelor web.

Initiativa este unica in Romania iar primii care vor trece prin emotia supravegherii video sunt cei care vor da probe, luni, 24 februarie.

La acest prim examen sunt scoase la concurs 15 posturi de asistenţi medicali şi sunt aşteptaţi 76 de participanţi.

La concursul din 26 februarie, pentru infirmieri, sunt scoase la concurs 6 posturi, s-au înscris 14 persoane, dar în urma testărilor psihologice au rămas 10.

Potrivit reprezentantilor spitalului judetean, cel mai căutat post este cel de registrator medical iar concursul va avea loc în 3 martie. Pentru el s-au înscris 64 de persoane iar in urma testărilor psihologice au rămas 45 . Lupta va fi destul de stransa. 15 pe un loc, 3 fiind scoase la concurs.

Tot o noutate, pe langa instalarea camerelor web este ca la concursurile organizate la spitalul judetean Alba poate asista orcine este interesat . Singura conditie ar fi sa inainteze o cerere cu 2, 3 zile inainte de ziua examenului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *